Låt Svensk Paketkalender och Heléne Svedberg Handkraft hjälpa dig att sprida glädje, förväntan och uppmuntran till fantasifulla upplevelser med gåvor som engagerar både barn och vuxna. Mina färdiga paketlösningar eller egentillverkade produkter är till för dig som vill slippa stressa men ändå vill  ge bra genomtänkta och pedagogiska gåvor.  
Mycket nöje i min butik!
         

 Obs ! Frakt ingår i alla priser

Egentillverkade braständarchips. De brinner tillräckligt länge för att värmen ska bli så pass hög att brasan tar sig. Jag säljer dem som 10- eller 30-pack. Färgerna kan variera. De är inte bara praktiska utan snygga också...eller hur ?
Finns i butiken

Är det äääntligen dags för festen med stort F i år?. Dessa unika och fantastiskt söta hållarna till bordsplaceringskorten är ju då ett måste. De är 5,5 cm i figurerna och ca 12 cm höga. Du hittar till dem här

Många bäckar små.....för miljön skull! Handgjorda kaffefilter i kraftigt bomullstyg 2-pack. Måttet är 1X4 (Melittastandard). Finessen är att du kan använda det om och om igen. Kaffesumpen lägger du i komposten eller blomkrukan. Skölj filtret lite lätt innan bryggning så skäl det inte av bryggvattnet. Kokas tillsammans med lite ättika med jämna mellanrum så blir det rent och snyggt igen. Kaffesugen?