Heléne Svedberg Handkraft...

...är namnet och resultatet på min skaparglädje eller snarare livselixir, mer eller mindre.
Hör gärna av dig om du tror att jag är den som kan hjälpa dig!

- Att få skapa med mina händer är för mig ett måste. Även om jag i huvudsak arbetar inom det textila så finns skaparglädjen minst lika mycket om jag sätter frön i jorden, plockar fram hammare och spik för att snickra, mura eller svetsa.
Att dessutom få vara kreativ tillsammans men någon annan är givetvis ett plus. Det är jag genom att rusta, renovera och bygga nya möbler tillsammans med min kompanjon, Ann-Charlotte Cohen, i bolaget HeLo Design AB så kika gärna in där för att se om vi kan locka med något av våra alster.
https://www.instagram.com/helodesign.se/
Glädjen att få skapa är, hur som helst, ett måste..... 

Här i butiken erbjuder jag dock mina egna tillverkade produkter och tjänster.
Här kommer exempel på vad du kan beställa av mig,  bal- och aftonklänningar, brudklänningar samt diverse lagningar. Omklädnad av båtdynor, dynor till husvagn samt enklare omklädnad av bilsäten. 
Hör gärna av dig, om du tror att jag är den som kan hjälpa dig med något!
Välkommen!

Här nere ser du lite exempel på vad jag hittills gjort för kunds räkning.
Obs! Uppdatering pågår löpande!

Här har jag klätt om samtliga dynor men även byggt nya stommar, där behovet fanns, till sittbrunnen i en båt.

Efter
Efter
Före
Före

En nära vän skulle gifta sig häromdagen och jag hade givetvis INGENTING... att ha på mig. Letade i mina gömmor och hittade ett gulaktigt tyg som fick bli en ärmlös, fodrad klänning med slits framtill.

Ibland behöver det inte vara så komplicerat och stort. Egentillverkade kaffefilter t.ex. Finns att köpa i butiken. En liten men udda "gåbortpresent" kanske?